Edwin Best CRM & Cx
Masterclass CRM en Cx strategie incompany

Je CRM in lijn met Customer experience (Cx) voor betrokken medewerkers en klanten.

[wpseo_breadcrumb]

Natuurlijk wil je een succes maken van de invoering van klantgericht ondernemen! Wil je weten op welke wijze er een succes van te maken? Wil je meegenomen worden met de laatste stand van zaken met CRM en customer experience? Hoe CRM en Cx tot elkaar in verhouding staan? Wil je aan de slag met je eigen strategie? Volg dan de masterclass succesvol klantgericht ondernemen!

 

Deze masterclass CRM en Cx strategie in company wordt verzorgd door Edwin Best, CRM en customer experience expert.

Zijn boek, ‘Succesvol klantgericht ondernemen, je CRM in lijn met customer experience voor betrokken klanten en medewerkers ‘, vormt de leidraad voor de masterclass en is inbegrepen in de prijs van de masterclass

Deze masterclass is op basis van incompany. Er is ook een masterclass klantgericht ondernemen op basis van open inschrijving,

Meer weten? Contact>> 

 

 

Succesvol klantgericht ondernemen

Als je klantgericht wilt ondernemen, sta je voor twee uitdagingen.

 1. Je moet de techniek op orde hebben (CRM oplossing.
 2. Je moet de juiste cultuur in de organisatie weten te krijgen.

In de praktijk is de techniek – het CRM-systeem – vaak leidend in plaats van ondersteunend. Terwijl de customer experience net zo goed wordt bepaald door de houding van management en medewerkers.

In de masterclass succesvol klantgericht ondernemen worden de stappen uiteengezet die leiden naar een succesvolle combinatie van techniek en klantbeleving. De vorm is action learning, leren door te doen en ervaren. De masterclass sluit je af met een persoonlijk actieplan.

Programma

 

 De masterclass in het kort:
 • je leert alles over CRM en customer experience en hoe deze zich tot elkaar verhouden
 • je wordt meegenomen met de laatste ontwikkelingen: kunstmatige intelligentie, service design, digitale transformatie, Omnichannel CRM, SAFe Agile, customer journey, employee journey
 • je krijgt inzicht in best practices op het gebied van succesvol klantgericht ondernemen
 • je vergroot je competenties
 • je ontmoet collega’s van wie je veel kunt leren
 • je maakt je persoonlijke actieplan om je bedrijfsgroei te stimuleren

 Locatie: een inspirerend hotel in Midden Nederland met een unieke indoor outdoor experience

Praktische informatie en inschrijven

 De masterclass vindt plaats op donderdag en vrijdag in een inspirerend hotel in midden Nederland. De Masterclass start donderdag om 9.00 uur en eindigt vrijdag om 16.00 uur, inclusief diner en overnachting.

De totale investering is € 1.299,=, all in maar exclusief BTW. Eten, drinken en de overnachting zijn in de prijs inbegrepen. Bedrijven en ondernemers kunnen de kosten van een training of opleiding integraal als zakelijke kosten opvoeren. Wegens geldelijke verplichtingen wordt bij annulering tot 2 weken van te voren  € 200,= gerestitueerd.

 Meer weten?

   

  Over EdwinBest.nl

  Ik begeleid ondernemers met de transformatie naar succesvol klantgericht ondernemen. Dit doe ik door CRM in lijn met Customer experience (Cx) te brengen voor betrokken medewerkers en klanten. Het effect? Een flexibele organisatie waar de klant en medewerker centraal staan in alle facetten van de bedrijfsvoering. Afhankelijk van de context en vraagstelling variëren de trajecten van totaalprojecten (van strategie tot en met de implementatie) tot deelprojecten (een groeisessie, selectie van een CRM-oplossing).

  Vertrouwd door

  Edwin Best CRM & CX Nieuwsbrief

  Blijf op de hoogte.


   Management book

   Successful customer-centric business

   Together with business partners and customers I have developed and implemented strategies and run consultancy trajectories in the field of CRM, Customer experience and customer centricity since October 1st, 2009.

   The experience I have gained together with the most recent trends and developments are translated in my management book, which was released in 2019.

   PDF

   Global Cx journey around the world

   April 1st 2022, the moment of celebrating my 12.5 years as an entrepreneur in the CRM & Cx business. To celebrate this and to inspire I have written together with 12 Cx consultants around the globe: Global Cx journey around the world